Een professionele uitstraling voor jouw startende bedrijf

Robin van Beek

Communicatie
ontwerper en strateeg

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Jij hebt een bedrijfsidee, dus je wilt vol energie gaan ondernemen. De eerste stap is het hebben van een professionele uitstraling, zodat je jouw ideale doelgroep gaat raken. Maar, hoe pak je dit aan en voor welke communicatie uitingen ga je kiezen? Ik kan je helpen aan een huisstijl, een website en waardevolle tips. Zodat jij zelfverzekerd kan starten.

Jouw bedrijf starten met een sterke basis

Verschillende vragen kunnen je bezighouden bij het starten van jouw bedrijf: “Wie is mijn doelgroep en hoe bereik ik hen?” of “Hoe zet ik mijn dienstverlening sterk in de markt?”. Samen gaan we ontdekken wie jouw ideale doelgroep is en hoe je hen gaat aanspreken. Vervolgens voorzie ik jouw bedrijf van een professionele uitstraling. Ik begin met het ontwerpen van een huisstijl en website, dat is de basis.

Vrijblijvend contact

Een professionele uitstraling
ontwerpen, hoe gaat dat?

stap 1

Ontdekken

We gaan samen ontdekken wie jouw ideale doelgroep is en hoe jij hen kan gaan bereiken.

stap 2

Huisstijl

Vervolgens ontwerp ik een passende huisstijl, deze vormt het gezicht van jouw bedrijf.

stap 3

Website

Daarna ontwikkel ik een professionele website, zodat jij ook online zichtbaar wordt.

stap 4

Lanceren

Tot slot bepalen we welke uitingen jou nog verder onder de aandacht gaan brengen.

Wil je een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?

Ga jij ondernemen? Ik ontwerp een visuele basis voor jouw bedrijf. Dit doe ik voor €1.800,- (excl. 21% btw). Dit krijg je voor deze prijs:

  • Vrijblijvende brainstormsessie
  • Logo en huisstijl ontwerp op maat
  • Professionele website (optie voor hosting)
  • Ontwerp voor visitekaartje en briefpapier

* Je komt in aanmerking voor deze aanbieding,
tot 1 jaar na inschrijving bij de kvk.

Vrijblijvende brainstorm

“Wij hebben onze website laten maken door Omnitief. Robin is super enthousiast, denkt met je mee en komt met goede ideeën. Ook zijn nazorg voor de website is perfect, zeker een aanrader.”

Dieter van Ek, Uw Optiek en Oogzorg

“Omnitief heeft voor mijn bedrijf een passende huisstijl en website ontworpen. Robin zijn ontwerpen zijn doordacht en sluiten aan bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Kortom, ik ben erg tevreden!”

Femke Veldman, Eucalyptus Groen

“Als je gaat samenwerken met Robin, dan weet je waar je aan toe bent. Robin houdt van duidelijke afspraken en heldere communicatie. Vooral in een creatief proces zijn dit goede elementen voor een daadkrachtige samenwerking.”

Daan Boot, Startende ondernemer

Wil je jouw bedrijf starten met een sterke basis?

Laten we kennismaken