Storytelling, waarde creëren en uitdagende samenwerkingen

Hoe het begon…

Mijn naam is Robin van Beek. Ik ben ondernemer, ontwerper en de eigenaar van Omnitief. Al van jongs af aan krijg ik energie van vormgeven en verhalen. Vroeger wilde ik graag striptekenaar of filmmaker worden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn ambitie voor het bedrijfsleven in te zetten. Namelijk, door mede-ondernemers te helpen bij dat wat ik ook wil bereiken; mijn eigen verhaal de wereld in sturen.

Over Omnitief

Omnitief is in 2018 ontstaan uit mijn liefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van samenwerken. Sinds 2022 werk ik niet meer als freelancer, maar functioneren we als een kleinschalig collectief van verschillende disciplines. Omnitief helpt jou als ondernemer, het karakter van jouw bedrijf te vertalen naar een consistente merkbeleving.

Waarom ‘Omnitief’?

“Leuke naam, Omnitief! Maar, waar staat het eigenlijk voor?”. Deze vraag krijgen we vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen ‘omnicient narrator’ en ‘narrative’ wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor de brede expertise(s) die we als collectief inzetten om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Onze aanpak

Ons favoriete nummer
op dit moment:

I'm Good (Blue)

David Guetta, Bebe Rexha

“Betrokken, toegankelijk en daadkrachtig.
Deze 3 waarden vinden we belangrijk in een samenwerking.”

Robin van Beek, Eigenaar / Ontwerper

Stage lopen bij Omnitief

Ben je opzoek naar een afwisselende en leuke stageplek?

Een stage bij Omnitief is gemoedelijk en afwisselend. Doordat we een kleinschalig team zijn krijg je van alle facetten binnen ons bedrijf iets mee. Van ondernemerschap en klantcontact, tot grafisch ontwerp en webdevelopment. Spreekt dit je aan?

bekijk vacatures

Mogen we jouw verhaal de wereld in sturen?

Laten we kennismaken