"Storytelling, waarde creëren en brede expertise"

Over Omnitief

Omnitief is ontstaan uit de voorliefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van interessante samenwerkingen. Dit komt niet alleen terug in ons werk, maar ook in het team. Door zelfstandige creatieven vanuit verschillende disciplines samen te laten werken staan we garant voor gedurfde concepten die jouw verhaal met verve overbrengen.

Het team

Het team van Omnitief bestaat uit creatieve freelancers met een enorme drive om vernieuwende ideeën te genereren. Het gevolg is een dynamische samenwerking welke vaart op passie en frisse energie. We hebben een scherp oog voor (jong) talent en in een werkveld dat dagelijks verandert zijn dit dan ook onmisbare krachten binnen ons bedrijf.

De naam ‘Omnitief’

“Leuke naam, Omnitief! Maar eh, waar staat het eigenlijk voor?” Deze vraag krijgen we vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen omnicient narrator en narrative wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor onze brede expertise welke we inzetten om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Speel video af

"Check de moodvideo en ontdek Omnitief"

sluiten

Het team? Dat hangt
af van jouw wens!

Omnitief werkt samen met freelancers: grafisch ontwerpers, developers, fotografen, storytellers, marketing strategen, concept ontwikkelaars, content schrijvers en nog veel meer creatieve talenten.

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61
robin@omnitief.nl

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61
robin@omnitief.nl

"Welke expertise is er voor jou interessant?"

Neem contact met ons op