"Storytelling, waarde creëren en uitdagende samenwerkingen"

Robin van Beek

Creatief
ondernemer

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Wie ben ik?

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte. Maar ik ben Robin van Beek, freelance multimedia ontwerper. Ik heb mijn ervaring opgedaan tijdens 2 verschillende opleidingen (oa. Communicatie & Multimedia Design) en bij verschillende werkgevers in de creatieve sector. Ik voorzie mijn opdrachtgevers van doordachte adviezen en ontwerpen, zowel online als offline. Dit doe ik al sinds 2016, onder de naam Omnitief.

Over Omnitief

Omnitief is ontstaan uit mijn voorliefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van interessante samenwerkingen. Als Omnitief help ik ondernemers om zichtbaar (en vindbaar) te worden voor hun doelgroep. Dit doe ik door communicatie-uitingen te ontwerpen, zowel online als offline, van logo en huisstijl tot magazine en website. Ik laat me graag uitdagen door ondernemers met uiteenlopende communicatie vraagstukken. Hierbij begeleid en adviseer ik op strategisch niveau. Mijn opdrachtgevers komen veelal uit de regio Veenendaal en Utrecht, en zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren. Van food tot energiebranche en van zakelijke handel tot retail.

Waarom ‘Omnitief’?

“Leuke naam, Omnitief! Maar, waar staat het eigenlijk voor?” Deze vraag krijg ik vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen ‘omnicient narrator’ en ‘narrative’ wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor de brede expertise(s) die ik (zo nodig in samenwerking met andere freelancers) inzet om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Mijn werk

Postadres

Amsterdamsestraatweg 294bs
3551 CS Utrecht

Telefoon

06 41 26 75 61

"Samenwerken en kennis delen, om doelen te bereiken"

Ik geloof in talent en de kracht van samenwerken. Omnitief co-creëert daarom met freelancers: grafisch ontwerpers, fotografen, front-end developers en nog veel meer creatieve talenten. Ben jij een creatief talent en wil je co-creëren?

meer lezen
sluiten

"Kan ik wat voor jou betekenen?"

Neem contact met mij op