Storytelling, waarde creëren en uitdagende samenwerkingen

Robin van Beek

Communicatie
ontwerper en strateeg

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Wie ben ik?

Mijn naam is Robin van Beek. Al van jongs af aan krijg ik energie van het vertellen (en verbeelden) van verhalen. Verhalen met een zekere waarde, voor mij én voor mijn publiek. Er was zelfs een tijd dat ik acteur of filmregisseur wilde worden. Toch heb ik er voor gekozen om mijn ambitie op een andere manier in te zetten. Namelijk, door mede ondernemers te helpen bij datgene wat ik ook wilde bereiken; zichtbaar worden.

Over Omnitief

Omnitief is in 2016 ontstaan uit mijn voorliefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van interessante samenwerkingen. Omnitief helpt jou als ondernemer om zichtbaar en vindbaar te worden. Zodat ook jij een waardevolle plek gaat innemen, in de harten van jouw publiek (doelgroep). Dit doe ik door strategische uitingen te ontwerpen. Uitingen die passen bij jou als ondernemer en bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen.

Waarom ‘Omnitief’?

“Leuke naam, Omnitief! Maar, waar staat het eigenlijk voor?” Deze vraag krijg ik vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen ‘omnicient narrator’ en ‘narrative’ wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor de brede expertise(s) die ik (zo nodig in samenwerking met mijn netwerk) inzet om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Mijn werk

Mijn favoriete nummer
op dit moment:

Push The Feeling On

Nightcrawlers, MK

“Betrokkenheid, eerlijkheid en daadkracht.
Deze 3 waarden vind ik belangrijk in een samenwerking.”

Robin van Beek, Creatief ondernemer

Co-creatie met starters

Samenwerken om jouw onderneming in de markt te zetten

Wil jij gaan starten met ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een onderneming starten is een uitdaging. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in, om jou daarbij te helpen. Zodoende kan jij met meer zekerheid starten aan jouw onderneming.

meer lezen

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op