Storytelling, waarde creëren en uitdagende samenwerkingen

Wie ben ik?

Al van jongs af aan krijg ik energie van vormgeven en verhalen. Vroeger wilde ik het liefst striptekenaar of filmregisseur worden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn ambitie voor het bedrijfsleven in te gaan zetten. Namelijk, door mede-ondernemers te helpen bij dat wat ik ook wil bereiken; mijn verhaal de wereld in sturen.

Over Omnitief

In 2015 ben ik gestart als freelance ontwerper. Omnitief is in 2018 ontstaan uit mijn liefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van samenwerken. Ik help je om jouw bedrijf een gezicht te geven.

Waarom ‘Omnitief’?

“Leuke naam, Omnitief! Maar, waar staat het eigenlijk voor?”. Deze vraag krijg ik vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen ‘omnicient narrator’ en ‘narrative’ wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor de brede expertise(s) die ik (zo nodig in samenwerking met partners) inzet om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Mijn diensten

Mijn favoriete nummer
op dit moment:

Dancing Feet

Kygo, DNCE

“Betrokkenheid, eerlijkheid en daadkracht.
Deze 3 waarden vind ik belangrijk in een samenwerking.”

Robin van Beek, Creatief ondernemer

Voor startende ondernemers

Ga direct goed van start, met een sterke huisstijl en website

Ga jij de ambitieuze stap zetten naar het ondernemerschap? Dan wil je jouw bedrijf natuurlijk professioneel neerzetten. Ik kan je helpen met het ontwerpen van een huisstijl en website. Zodat jij zelfverzekerd kan starten met jouw onderneming.

meer lezen

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Laten we kennismaken