Storytelling, waarde creëren en uitdagende samenwerkingen

Robin van Beek

Communicatie
ontwerper en strateeg

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Wie ben ik?

Mijn naam is Robin van Beek, geboren en getogen in Veenendaal. Al van jongs af aan krijg ik energie van vormgeven en verhalen. Er was zelfs een tijd dat ik striptekenaar of filmregisseur wilde worden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn ambitie voor het bedrijfsleven in te gaan zetten. Namelijk, door mede-ondernemers te helpen bij datgene wat ik ook wilde bereiken; mijn eigenheid zichtbaar maken voor mijn ideale doelgroep.

Over Omnitief

In 2015 ben ik gestart als freelance ontwerper. Omnitief is in 2018 ontstaan uit mijn voorliefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van samenwerken. Ik help jou als ondernemer om zichtbaar en vindbaar te worden. Zodat jouw ideale klant je gaat opmerken én voor jou kiest. Dit doe ik door doordachte uitingen te ontwerpen; eigenzinnige communicatie uitingen die laten zien wie jij bent als ondernemer.

Waarom ‘Omnitief’?

“Leuke naam, Omnitief! Maar, waar staat het eigenlijk voor?”. Deze vraag krijg ik vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen ‘omnicient narrator’ en ‘narrative’ wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor de brede expertise(s) die ik (zo nodig in samenwerking met mijn netwerk) inzet om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Mijn diensten

Mijn favoriete nummer
op dit moment:

Dancing Feet

Kygo, DNCE

“Betrokkenheid, eerlijkheid en daadkracht.
Deze 3 waarden vind ik belangrijk in een samenwerking.”

Robin van Beek, Creatief ondernemer

Voor startende ondernemers

Ga direct goed van start, met een sterke huisstijl en website

Ga jij de ambitieuze stap zetten naar het ondernemerschap? Dan wil je jouw bedrijf natuurlijk professioneel neerzetten. Ik kan je helpen met het ontwerpen van een huisstijl en website. Zodat jij zelfverzekerd kan starten met jouw onderneming.

meer lezen

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Laten we kennismaken