"Storytelling, waarde creëren en uitdagende samenwerkingen"

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Wie ben ik?

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte; Ik ben Robin van Beek, freelance ontwerper. Mijn specialisaties liggen op het gebied van web- en grafisch ontwerp. Ik help ondernemers om zichtbaar en vindbaar te worden voor hun doelgroep, zowel offline als online. Dit doe ik al sinds 2016, onder de naam Omnitief.

Over Omnitief

Omnitief is ontstaan uit mijn voorliefde voor storytelling, waarde creëren en de kracht van interessante samenwerkingen. Omnitief helpt ondernemers om zichtbaar en vindbaar te worden voor hun doelgroep. Dit doe ik door communicatie-uitingen te ontwerpen, zowel offline als online. Ik laat me graag uitdagen door ondernemers met uiteenlopende communicatie vraagstukken. Hierbij begeleid en adviseer ik op strategisch niveau. Mijn opdrachtgevers komen veelal uit de regio Veenendaal, Amersfoort, Utrecht en zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren.

Waarom ‘Omnitief’?

“Leuke naam, Omnitief! Maar, waar staat het eigenlijk voor?” Deze vraag krijg ik vaker. Omnitief is een combinatie van de Engelse begrippen ‘omnicient narrator’ en ‘narrative’ wat alwetende verteller en verhaal betekent. Dit staat voor de brede expertise(s) die ik (zo nodig in samenwerking met andere freelancers) inzet om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Mijn werk

Co-creatie

"Samenwerken en kennis delen, om doelen te bereiken"

Ik geloof in talent en de kracht van samenwerken. Omnitief co-creëert daarom met startups en freelancers. Of je nou een product in de markt wil zetten, of behoefte hebt aan ondersteuning bij een complex project. Samen behalen we jouw doel!

meer lezen

"Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?"

Neem contact met mij op