"Online net zo zichtbaar worden als offline?"

‘Online vindbaar zijn’, een uitspraak die je tegenwoordig vast wel eens gehoord hebt. Maar wat wordt hier nou eigenlijk mee bedoelt? Online vindbaar zijn, wil zeggen dat je een website hebt die past bij jouw visie, identiteit en diensten of producten. Je hebt misschien ideeën hoe je zo’n website er visueel uit wil laten zien, maar je weet niet hoe je dat idee kan ontwikkelen? Daarvoor ontwerp ik maatwerk websites, dat wil zeggen dat ik een website ontwerp op basis van jouw visie en ideeën. Op die manier word jij ‘online zichtbaar’ en misschien nog wel belangrijker: vindbaar.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik kan een maatwerk website op basis van jouw visie en ideeën ontwerpen en ontwikkelen. Dat wil zeggen dat ik van schets tot aan werkende (en vindbare) website jou kan ondersteunen. De uiteindelijke ontworpen en ontwikkelde website koppel ik aan WordPress, zodat jij jouw website zelf kan beheren en aanpassen. Zo’n ontwerpproces begint bij webontwerp, daarna de bouw van de website (webdevelopment) en uiteindelijk implementatie.

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte. Maar ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Als Omnitief ontwerp ik communicatie uitingen, zowel online als offline, en begeleid en adviseer ik op strategisch niveau. Mijn opdrachtgevers komen veelal uit de regio Veenendaal en Utrecht, en zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren.

Gerelateerde diensten:

Webontwerp Webdevelopment

"Ideeën uitwisselen over jouw online zichtbaarheid?"

Neem contact met mij op