Webdevelopment

"Een goede website staat of valt met techniek"

Webdevelopment is ‘het werkend maken’ van jouw website. Zoals mijn quote al zegt: “een goede website staat of valt met techniek”. Er kan een super gaaf ontwerp zijn gemaakt, toch is de gebruikerservaring ontzettend belangrijk. De gebruiker gebruikt immers jouw website. De kracht van een goede website zit in techniek en daarmee kan ik jou helpen. Het ontwikkelen van een website, is het vervolg op het webontwerp. Ik ontwerp voor jou een website en zorg voor een krachtige fundering op het gebied van techniek.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je bent helemaal in je nopjes over het webontwerp, maar nu de volgende stap: (web)development. Het webontwerp dat ik voor jou maak, kan ik doorontwikkelen aan de hand van (web)development. Zodat jij uiteindelijk jouw website kan beheren, aanpassen en updaten in een gebruiksvriendelijk CMS. Het CMS dat ik gebruik bij de ontwikkeling van websites is WordPress.

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte. Maar ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Als Omnitief ontwerp ik communicatie uitingen, zowel online als offline, en begeleid en adviseer ik op strategisch niveau. Mijn opdrachtgevers komen veelal uit de regio Veenendaal en Utrecht, en zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren.

Gerelateerde diensten:

Webontwerp

"Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?"

Neem contact met mij op