"Websitebezoekers aanspreken, overhalen en inspireren"

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Maak een afspraak

Opvallende beelden, kleuren en teksten. Dit zijn ingrediënten voor een mooie website. Maar is een mooie website ook meteen een goede website? Een goede website gaat verder dan een strak webdesign. Een goede website is er één die klanten aanspreekt, kopers overhaalt en sollicitanten inspireert. Dan is jouw website niet alleen een strak webdesign, maar vooral een middel dat resultaat oplevert.

Waarom een maatwerk website?

Het doel van de websitebezoekers mag dan verschillen, één ding is zeker: de gebruikerservaring en de indruk die je achterlaat zijn bepalend voor het vervolg. Als potentiële kopers niet overgehaald worden, zal de website geen resultaat opleveren. En als bezoekers zich niet herkennen in jouw verhaal, zullen er geen klanten of sollicitanten komen. Daarom is het belangrijk om een website te laten ontwerpen die aansluit bij jouw verhaal en doelstellingen, maar ook bij de behoeften van jouw doelgroep. Een maatwerk website die resultaat oplevert.

Een website laten maken door Omnitief

Omnitief, ik als webdesigner, kan voor jou een maatwerk website maken. Van webdesign tot web development. Op deze manier word jij online zichtbaar èn vindbaar voor jouw doelgroep. Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelance ontwerper en webdesigner in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

Offerte aanvragen

"Een website laten maken, wat komt daar eigenlijk bij kijken?"

Sitemap/wireframe

Voordat ik als webdesigner begin met het ontwerpen van jouw website, kijken we eerst samen naar de structuur. We bepalen samen welke pagina’s er op de website komen en welke onderdelen de website moet bevatten. Zo ontstaat er een globale schets van jouw maatwerk website. Dit wordt ook wel een sitemap of wireframe genoemd. Wanneer jij tevreden bent over de schets, start ik met het ontwikkelen van de website.

Webdesign en webdevelopment

Het ontwikkelen van een maatwerk website start met webdesign, het ontwerpen van de website. Nadat ik als webdesigner, op basis van jouw feedback een website heb ontworpen, is het tijd voor de volgende stap. Het bouwen van de website. Dit wordt ook wel web development genoemd. Het resultaat? Een volledig functionele- en responsive website, die jij makkelijk zelf kan beheren.

WordPress koppeling

Na het bouwen van jouw website, koppel ik deze aan WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS. In WordPress kan jij jouw website zelf beheren. Denk hierbij aan het aanpassen of toevoegen van teksten en foto’s. Uiteraard kan ik je ook ondersteunen op het gebied van beheer, onderhoud en hosting van de website.

Gerelateerde diensten:

Communicatiestrategie Logo en huisstijl

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte; Ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper en webdesigner onder de naam Omnitief. Omnitief ontwerpt communicatie-uitingen, zowel offline als online. Van strategie, tot ontwerp (webdesign) en realisatie.

Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelance ontwerper en webdesigner in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

meer lezen

"Een website laten maken die resultaat oplevert?"

Neem contact met mij op