Websitebezoekers aanspreken, overhalen en inspireren

Robin van Beek

Eigenaar / Ontwerper

0318 250 207

welkom@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Opvallende beelden, kleuren en teksten. Dit zijn ingrediënten voor een mooi webdesign. Maar, is een mooie webdesign ook meteen een goede website? Pas als een website aansluit op wie je bent en wat je te vertellen hebt, trek je jouw ideale doelgroep aan. Dan heb je een website, die bezoekers aanspreekt, overhaalt en inspireert. Mogen wij je helpen aan zo’n professionele website?

Een professionele website laten maken

Het doel van jouw website kan verschillen van leads genereren tot puur informatief. Toch blijft één ding hetzelfde: de gebruikerservaring en de indruk die je achterlaat, zijn bepalend voor het vervolg. Want wanneer bezoekers zich niet herkennen in jouw verhaal, trek je geen ideale klanten of sollicitanten aan. Bij het ontwikkelen van een website, nemen we dus altijd jouw eigen verhaal en doelgroep als uitgangspunt.

Vrijblijvend kennismaken

Een website laten maken,
wat komt daar bij kijken?

stap 1

Structuur

Voor we gaan ontwerpen bepalen we samen de navigatiestructuur en het doel van de website.

stap 2

Webdesign

Vervolgens starten we met het webdesign; het ontwerpen van jouw maatwerk website.

stap 3

Development

Ben je helemaal tevreden met het webdesign? Dan gaan we door met de technische ontwikkeling.

stap 4

Lanceren

Daarna zetten we jouw nieuwe website online. Ook na lancering blijven we je ondersteunen.

Waarom een website laten maken door Omnitief?

Wij begrijpen dat jouw website moet laten zien wie je van binnen bent. Mogen we je helpen met het ontwerpen van zo’n website?

  • Snelle, gebruiksvriendelijke website
  • Volledig tablet- en mobiel vriendelijk
  • Vindbaar in zoekmachines als Google
  • Gebruiksvriendelijk WordPress CMS
  • Hosting en onderhoud
Vrijblijvend kennismaken

“Robin heeft op professionele wijze, binnen een strakke planning, een prachtige website ontworpen en gerealiseerd. Het resultaat past erg bij mij als opdrachtgever, dus missie geslaagd. Ik kan een samenwerking daarom van harte aanbevelen.”

Jan Visser, Studio Jan Visser

“Wij hebben onze website laten maken door Omnitief. Robin is super enthousiast, denkt met ons mee en komt met goede ideeën. Ook zijn nazorg voor de website is perfect, zeker een aanrader.”

Dieter van Ek, UW Optiek + Oogzorg

“Als je gaat samenwerken met Omnitief, dan weet je waar je aan toe bent. Robin houdt van duidelijke afspraken en heldere communicatie. Vooral in een creatief proces zijn dit goede elementen voor een daadkrachtige samenwerking.”

Daan Boot, Ontwerp & Fotografie

“Robin denkt goed mee en ik ben superblij met het resultaat. Hij is bereid een stapje extra te doen als dat nodig is. Hij is geduldig en heeft alles heel goed uitgelegd zodat ik mezelf kan redden nu de website klaar is. Fijn dat hij op de achtergrond aanwezig blijft.”

Margreet Krottje, Overleven in het nu

Een website laten maken die het karakter van jouw merk toont?

Laten we kennismaken