"Gezien worden is geen toeval: het is een keuze"

Je hebt een idee, noem het een gat in de markt. Jij wil het veld in gaan, maar bent nog niet zichtbaar. Verschillende communicatie-uitingen kunnen jou gaan helpen, zodat je zichtbaar wordt in het veld. Een huisstijl is daarvoor van belang, want wat is een idee of bedrijf zonder krachtige identiteit? Het logo van jouw huisstijl is de fundering. Deze fundering moet goed gebouwd zijn, zodat uitingen als visitekaartjes, folders, posters (of andere printuitingen) een krachtig middel worden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik, als Omnitief kan jou helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl. Jouw zichtbaarheid staat daarbij centraal. Maar alleen zichtbaar zijn via tastbare middelen is in deze tijd niet genoeg. Het is van belang om ook online zichtbaar te zijn, daarvoor is een website een perfect middel.

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte. Maar ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Als Omnitief ontwerp ik communicatie uitingen, zowel online als offline, en begeleid en adviseer ik op strategisch niveau. Mijn opdrachtgevers komen veelal uit de regio Veenendaal en Utrecht, en zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren.

Gerelateerde diensten:

Logo & huisstijl Webontwerp

"Samen sparren over jouw concept of ideeën?"

Neem contact met mij op