"Herkenning en juiste associaties oproepen bij jouw doelgroep"

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Maak een afspraak

Een huisstijl laat zien wie jij bent als ondernemer en waar je voor staat. Het is de visuele identiteit van je bedrijf. Daarom is het belangrijk om een huisstijl te hebben die past bij jouw verhaal en doelstelling. Een huisstijl die herkenning en de juiste associaties oproept bij jouw doelgroep.

Waarom een logo en huisstijl?

Een logo zorgt voor herkenning bij jouw doelgroep. Beelden, kleuren en vormen in de huisstijl, roepen bepaalde associaties op. Een huisstijl ontwerp is dan ook zeer bepalend voor het beeld wat jouw doelgroep krijgt van jou als ondernemer. Wanneer ik als grafisch ontwerper, voor jou een logo en huisstijl ga ontwerpen, staan jouw verhaal en doelstelling centraal. Zo ontstaat er een krachtige visuele identiteit, die herkenning en de juiste associaties oproept bij jouw doelgroep. Een huisstijl die de visuele basis vormt voor verdere communicatie-uitingen.

Een huisstijl laten ontwerpen door Omnitief

Omnitief, ik als grafisch ontwerper, kan voor jou een logo en huisstijl ontwerpen. Jouw verhaal en zichtbaarheid staan daarbij centraal. Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelancer en grafisch ontwerper in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

Offerte aanvragen

"Logo en huisstijl laten ontwerpen, wat komt daar eigenlijk bij kijken?"

Logo en huisstijl ontwerp

Een logo en huisstijl laten zien wie jij bent als ondernemer en waar je voor staat. Het is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Voordat ik begin met ontwerpen, leer ik je dus graag eerst beter kennen. Hierdoor kan ik als grafisch ontwerper een logo en huisstijl ontwikkelen, waarin jouw verhaal en doelstelling centraal staan. Allereerst, start ik met het ontwerpen van jouw logo, het hart van de huisstijl. Daarna vorm ik met beelden, kleuren en typografie de huisstijl verder tot een volwaardige visuele identiteit.

Communicatie-uitingen ontwerpen

Het huisstijl ontwerp is af, en nu? Een logo en huisstijl dienen als visuele basis voor verdere communicatie-uitingen. Na het ontwikkelen van de huisstijl, gaan we nadenken over communicatie-uitingen die jou zichtbaar èn vindbaar gaan maken voor jouw doelgroep. Denk hierbij aan uitingen als een brochure, magazine of website. Met een krachtige huisstijl als basis, worden dit uitingen die bijdragen aan jouw doelstellingen.

Gerelateerde diensten:

Communicatiestrategie Webdesign en -development

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte; Ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Omnitief ontwerpt communicatie-uitingen, zowel offline als online. Van een krachtige communicatiestrategie om jouw doelgroep te bereiken, tot een passende huisstijl en website.

Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelancer en grafisch ontwerper in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

meer lezen

"Een passende huisstijl laten ontwerpen?"

Neem contact met mij op