Herkenning en juiste associaties oproepen bij jouw doelgroep

Robin van Beek

Eigenaar / Ontwerper

0318 250 207

welkom@omnitief.nl

Volg op Linkedin

Jouw logo en huisstijl vertellen iets over de identiteit van jouw bedrijf. De kleuren, vormen en beelden zorgen voor herkenning en associaties. Samen vormen ze het gezicht van jouw bedrijf. Om jouw ideale doelgroep aan te spreken, is het belangrijk dat jouw logo en huisstijl laten zien wie je bent en wat jouw eigen verhaal is.

Een herkenbare huisstijl laten ontwerpen

Een logo zorgt voor herkenning bij jouw doelgroep. Kleuren zorgen voor associaties, net als beelden en typografie. Samen vormen ze jouw huisstijl. Een consistent toegepaste huisstijl, zegt veel over de identiteit van jouw bedrijf. Ze noemen het niet voor niets de visuele identiteit van een bedrijf. Het laat jouw doelgroep zien met wat voor een partij ze te maken hebben. Bij het vormgeven van een huisstijl, houden we dus altijd jouw verhaal in ons achterhoofd.

Vrijblijvend kennismaken

Een huisstijl ontwikkelen,
hoe gaat dat in zijn werk?

stap 1

Ontdekken

We leren jouw bedrijf kennen. Het ‘karakter’ van jouw bedrijf wordt het uitgangspunt voor de huisstijl.

stap 2

Concept

Vervolgens presenteren we een eerste concept voor jouw huisstijl. Deze werken we verder uit.

stap 3

Ontwerpen

Het definitieve logo en huisstijl ontwerp, werken we verder uit in een huisstijlgids.

stap 4

Toepassen

Ten slotte gaan we de huisstijl uitrollen. Bijvoorbeeld in drukwerk of een website.

Waarom een huisstijl laten ontwikkelen door Omnitief?

Omnitief ontwerpt niet zomaar een ‘mooie’ huisstijl, maar een herkenbare huisstijl die laat zien wie jij bent als ondernemer.

  • Maatwerk logo- en huisstijl ontwerp
  • Het karakter en eigen verhaal van jouw bedrijf als uitgangspunt
  • Kleuren, lettertypen, vormentaal, etc.
  • Samengevat in een huisstijlgids
Vrijblijvend kennismaken

“Robin heeft op professionele wijze, binnen een strakke planning, een prachtige website ontworpen en gerealiseerd. Het resultaat past erg bij mij als opdrachtgever, dus missie geslaagd. Ik kan een samenwerking daarom van harte aanbevelen.”

Jan Visser, Studio Jan Visser

“Wij hebben onze website laten maken door Omnitief. Robin is super enthousiast, denkt met ons mee en komt met goede ideeën. Ook zijn nazorg voor de website is perfect, zeker een aanrader.”

Dieter van Ek, UW Optiek + Oogzorg

“Als je gaat samenwerken met Omnitief, dan weet je waar je aan toe bent. Robin houdt van duidelijke afspraken en heldere communicatie. Vooral in een creatief proces zijn dit goede elementen voor een daadkrachtige samenwerking.”

Daan Boot, Ontwerp & Fotografie

“Robin denkt goed mee en ik ben superblij met het resultaat. Hij is bereid een stapje extra te doen als dat nodig is. Hij is geduldig en heeft alles heel goed uitgelegd zodat ik mezelf kan redden nu de website klaar is. Fijn dat hij op de achtergrond aanwezig blijft.”

Margreet Krottje, Overleven in het nu

Wil je een herkenbare huisstijl laten ontwerpen?

Laten we kennismaken