Logo & huisstijl

"Gezien worden is geen toeval, het is een keuze"

Een huisstijl is ‘het lichaam’ van jouw bedrijf. Het logo is ‘het hart’ van jouw bedrijf. Dit wil zeggen dat iedere huisstijl een logo nodig heeft als krachtige basis. Vanuit daar kan de huisstijl worden uitgebouwd tot een volwaardige identiteit. Jouw bedrijf bezit kwaliteiten, een visie, waarden en eventueel personeel. Deze aspecten vormen jouw bedrijf, dus daarom is het van belang om dit ook op een krachtige manier visueel te tonen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je een volledig nieuwe huisstijl, of toch liever jouw huidige moderniseren? Je bent aan het juiste adres. Ik kan voor jou een huisstijl vanaf ‘scratch’ ontwerpen, waarin jouw identiteit terugkomt. Of het moderniseren van jouw huisstijl kan een goede stap voor de toekomst zijn. Daardoor kunt u met moderne en frisse communicatie uitingen de toekomst tegemoet gaan.

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte. Maar ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Als Omnitief ontwerp ik communicatie uitingen, zowel online als offline, en begeleid en adviseer ik op strategisch niveau. Mijn opdrachtgevers komen veelal uit de regio Veenendaal en Utrecht, en zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren.

Gerelateerde diensten:

Communicatiestrategie Grafisch ontwerp Webontwerp

"Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?"

Neem contact met mij op