"Een doordachte strategie als basis voor jouw communicatie"

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Maak een afspraak

Aantrekkelijke, opvallende communicatie-uitingen zijn een middel. Maar met welk doel zet je ze in en wat wil je uitstralen? Om zichtbaar (en vindbaar) te worden voor jouw doelgroep, is er meer nodig dan een opvallende website of huisstijl. Het vraagt allereerst om een doordachte communicatiestrategie.

Waarom starten met een communicatiestrategie?

Jij wil het veld in gaan, opvallen tussen al die andere ondernemers. Ga je direct starten? Of, denk je eerst goed na over wat je gaat communiceren. Communicatie wordt sterker, wanneer je een duidelijke focus hebt. Een communicatiestrategie zorgt voor die focus. Focus op jouw verhaal en behalen van jouw doelstellingen. Zo vormt een communicatiestrategie een krachtige basis voor campagnes en communicatie-uitingen.

Een communicatiestrategie opstellen met Omnitief

Omnitief, ik als freelancer, kan jou helpen met / adviseren bij het opstellen van een doordachte communicatiestrategie. Jouw doelstellingen en het behalen van resultaat staan daarbij centraal. Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelance ontwerper in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

Offerte aanvragen

"Communiceren met een strategie, wat zijn de mogelijkheden?"

Een communicatiestrategie opstellen

Voordat ik iets voor je ga ontwerpen of communiceren, kijken we eerst samen naar jouw doelstellingen. Bijvoorbeeld meer verkopen, of nieuwe klanten binnenhalen. Maar ook kijken we naar jouw identiteit en de behoeften van je doelgroep. Samen brengen we kansen en uitdagingen in kaart. Zo ontstaat er een krachtige strategie,  als fundering voor jouw communicatie. Wanneer deze fundering doordacht gebouwd is, worden uitingen als advertenties en een website, sterke middelen. Middelen die bijdragen aan jouw doelstelling.

Een doelgerichte campagne starten

Wil je een campagne starten met een specifiek doel? Ook daarvoor is een strategie onmisbaar. Eerst brengen we samen jouw doelstelling en de doelgroep in kaart. Daarna bepalen we de middelen / uitingen die kunnen helpen om de doelstelling te bereiken. Bijvoorbeeld flyers, een landingspagina of een e-mailnieuwsbrief. Wanneer we een krachtige strategie hebben bepaald, start ik met het ontwerpen van de communicatie-uitingen.

Gerelateerde diensten:

Logo en huisstijl Webdesign en -development

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte; Ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Omnitief ontwerpt communicatie-uitingen, zowel offline als online. Van een krachtige communicatiestrategie om jouw doelgroep te bereiken, tot een passende huisstijl en website.

Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelance ontwerper in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

meer lezen

"Een strategie bedenken voor jouw communicatie?"

Neem contact met mij op