Adres

Landjuweel 15
3905 PE Veenendaal

Telefoon

0318 250 207

Zullen we praten over jouw merk, of gewoon eens kennismaken?

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen, of gewoon eens kennismaken? In beide gevallen nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Je mag ons altijd even bellen, mailen, of een bericht sturen via onderstaand formulier. Tot snel!

“Robin heeft op professionele wijze, binnen een strakke planning, een prachtige website ontworpen en gerealiseerd. Het resultaat past erg bij mij als opdrachtgever, dus missie geslaagd. Ik kan een samenwerking daarom van harte aanbevelen.”

Jan Visser, Studio Jan Visser

“Wij hebben onze website laten maken door Omnitief. Robin is super enthousiast, denkt met ons mee en komt met goede ideeën. Ook zijn nazorg voor de website is perfect, zeker een aanrader.”

Dieter van Ek, UW Optiek + Oogzorg

“Als je gaat samenwerken met Omnitief, dan weet je waar je aan toe bent. Robin houdt van duidelijke afspraken en heldere communicatie. Vooral in een creatief proces zijn dit goede elementen voor een daadkrachtige samenwerking.”

Daan Boot, Ontwerp & Fotografie

“Robin denkt goed mee en ik ben superblij met het resultaat. Hij is bereid een stapje extra te doen als dat nodig is. Hij is geduldig en heeft alles heel goed uitgelegd zodat ik mezelf kan redden nu de website klaar is. Fijn dat hij op de achtergrond aanwezig blijft.”

Margreet Krottje, Overleven in het nu

Nieuwsgierig naar het verhaal van Omnitief?

Meer lezen over ons