"Samenwerken en kennis delen, om doelen te bereiken"

Robin van Beek

creatief-
ondernemer

06 41 26 75 61

robin@omnitief.nl

Maak een afspraak

Je hebt een idee, noem het een gat in de markt. Jij wil het veld in gaan. Verschillende vragen kunnen jou bezighouden bij het opzetten van een (online) startup. Hoe word ik zichtbaar (en vindbaar) voor mijn doelgroep? Of, hoe realiseer ik een product of platform? Ik kan jou ondersteunen bij het opzetten van een startup of ondersteunen bij een complex project. Een bekende term hiervoor is ‘co-creatie’; Samenwerken en kennis delen, om doelen te bereiken.

Wat is co-creatie?

Het is zo’n creatieve, hippe term: ‘Co-creatie’. Een term die je ongetwijfeld al wel eens ergens bent tegengekomen. Maar, wat betekent het eigenlijk en wat kun je ermee? Co-creatie is: ‘samen met een klant of doelgroep, een dienst of product ontwerpen en produceren’. Bij een co-creatie project combineren we dus onze kennis, om jouw dienst of product in de markt te krijgen.

Co-creëren met Omnitief

Ik geloof in talent en de kracht van samenwerken. Omnitief co-creëert daarom met startups en freelancers. Of je nou een product in de markt wil zetten, of behoefte hebt aan ondersteuning bij een complex project. Samen behalen we jouw doel!

Laten we kennismaken

"Co-creëren en kennis delen met Omnitief, hoe ziet dat er uit?"

Co-creatie met startups

Bij een co-creatie project combineren we onze kennis om jouw dienst of product in de markt te krijgen. Jij wil bijvoorbeeld een app realiseren, maar hebt zelf geen kennis van ontwerp en techniek. Of je wil een webshop starten, maar weet niet hoe je deze vindbaar maakt voor jouw doelgroep. Bij deze (en soortgelijke) vraagstukken kan ik jou ondersteunen en adviseren, van strategie tot ontwerp en realisatie.

Co-creatie met collega freelancers

Omnitief co-creëert ook met collega freelancers: grafisch ontwerpers, UX-/UI-ontwerpers, front-end developers en nog veel meer creatieve talenten. Ik ben er voor jou als freelancer, om te ondersteunen bij complexe projecten. Of om een frisse blik te werpen op jouw project en je zo te voorzien van nieuwe inzichten.

Gerelateerde diensten:

Communicatiestrategie Logo en huisstijl Webdesign en -development

Over Omnitief

Je hebt het misschien al gelezen, of bent al op de hoogte; Ik ben Robin van Beek en werk als freelance ontwerper onder de naam Omnitief. Omnitief ontwerpt communicatie-uitingen, zowel offline als online. Van een krachtige communicatiestrategie om jouw doelgroep te bereiken, tot een passende huisstijl en website.

Vanuit mijn werkplek in Utrecht ben ik werkzaam als freelance ontwerper in de regio Veenendaal, Amersfoort en Utrecht.

meer lezen

"Benieuwd naar hoe wij kunnen co-creëren?"

Neem contact met mij op